Δήμος Αναστασιάδης

简介: http://www.dimosanastasiadis.com/
Όλα ξεκίνησαν απο την Κατερίνη, για τον Δήμο Αναστασιάδη. Στα 6 του χρόνια αρχίζει και μαθαίνει διάφο 更多>

http://www.dimosanastasiadis.com/
Όλα ξεκίνησαν απο την Κατερίνη, για τον Δήμο Αναστασιάδη. Στα 6 του χρόνια αρχίζει και μαθαίνει διάφορα μουσικά όργανα, μεταξύ των οποίων πιάνο, κιθάρα, ντραμς, μπουζούκι, μπαγλαμά και άλλα. Στα εφηβικά του χρόνια, παρέα με τους φίλους τους φτιάχνουν τους Δύτες του Χρόνου, ένα εφηβικό συγκρότημα που κάνει συναυλίες σε τοπικό επίπεδο. Στο συγκρότημα αυτό ο Δήμος όχι μόνο παίζει μουσική αλλά τραγουδάει και τραγούδια τη μουσική των οποίων γράφει ο ίδιος. Στη συνέχεια, και ενω ο Δήμος βρίσκεται στο πανεπιστήμιο, δηλώνει συμμετοχή σε μουσικό τηλεπαιχνίδι. Έτσι ξεκινάει η επαγγελματική του πορεία.
Για τα επόμενα 2 χρόνια, ο Δήμος Αναστασιάδης εμφανίζεται στο Σταυρό του Νότου. Στα χρόνια αυτά γνωρίζεται με την People Entertainment Group και ανοίγουν οι πόρτες για τη δισκογραφία.
Το καλοκαίρι του 2008 κυκλοφορεί το πρώτο του cd single «Δήμος Αναστασιάδης» και 3 μήνες μετά κυκλοφορεί το ολοκληρωμένο του album «3 Λάθη» σε μουσική δική του, στίχους του Κωνσταντίνου Ρουκά αλλά και με τη στιχουργική συμμετοχή του Σταμάτη Κραουνάκη στο bonus track «Κούλα μπέεε» απο το οποίο ξεχωρίζουν αμέσως τα κομμάτια «Εσύ», «Μια προσευχή για να ‘ρθείς», «3 Λάθη», χαρίζοντάς του την πρώτη θέση στο επίσημο National Airplay Chart για 15 συνεχόμενες εβδομάδες.
Παράλληλα, ο Δήμος Αναστασιάδης εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα, τον Κώστα Τουρνά, και τον Λάκη Παπαδόπουλο σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου, ο Δήμος πραγματοποιεί την πρώτη του προσωπική περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Το ίδιο καλοκαίρι, ο Δήμος Αναστασιάδης, καλείται να συμμετάσχει στην συναυλία του James Blunt στην Αθήνα κάνοντας το Opening Act. Λίγους μήνες αργότερα η Odeon προτείνει στο Δήμο να τραγουδίσει το soundtrack της ταινίας «Στο Βάθος Κήπος».
Οι διακρίσεις δεν σταματούν και την ίδια χρονιά ο Δήμος Αναστασιάδης, ανακυρήσσεται καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης της χρονιάς στα Mad Video Music Awards.
Τον χειμώνα 2009-2010, ο Δήμος συνεργάστηκε με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον, βραυευμένο με το βραβείο Χόρν, ηθοποιό Θανάση Αλευρά στον Σταυρό του Νότου + (plus), σε μια παράσταση που την επιμελήθηκαν ο Γιώργος Ζαχαρίου (μουσική επιμέλεια) και η Ελένη Γκασούκα (σκηνοθεσία).
Μετά απο 60 sold out παραστάσεις, το σχήμα κάνει συναυλίες στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Τον Μάιο του 2010, Ο Δήμος παρουσίασε το καινούριο του cd single «Αντίθετη Τροχιά» σε μουσική του ίδιου και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.
Στις αρχές Ιουνίου, γίνεται πρόταση —την οποία και αποδέχεται με χαρά— στον Δήμο Αναστασιάδη να συμμετέχει στις εκδηλώσεις των παραολυπιακών αγώνων της Αθήνας.
Το Σεπτέμβριο αναμένεται η καινούρια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Δήμου Αναστασιάδη, η οποία αναμένεται να μας συντροφεύει για πολύ καιρό.

猜你喜欢

最新歌手